Hvordan får man grønt fra JordKærGård

Vi vil forsøge os med et nyt koncept i år og vil derfor ikke sælge grøntsags-abonnementer til sæsonen i år.

Det nye koncept bliver et ”JA TAK”-tilbud.

1 til 2 gange om måneden vil vi sætte 25-50 grøntsagsposer til salg indeholdende alt det lækreste høstklare øko-grønt fra marken. Det bliver annonceret via Facebook, Instagram og vores Nyhedsmail. Så hvis ikke du allerede har gjort det, så tilmeld dig vores nyhedsmail, så er du sikker på at få en mail, når der kommer et ”JA TAK”-tilbud.

Hvad kan jeg forvente der kommer i grønt-posen?

I “JA TAK”-mailen vil der være information om hvad posen vil indeholde m.m.

Vi dyrker et meget bredt sortiment af grønt, og gerne flere forskellige sorter af det samme. Dvs. posen vil indeholde meget af det grønt du kender, men måske vil broccolien være lilla, kartoflerne røde, agurkerne stribede og squashen gul.

Vi dyrker grøntsagerne på samme måde som i bedstemors gamle køkkenhave – bare meget større! Dvs. grøntsagerne er langt fra perfekte, eller pakket pænt ind i emballage. Vi skyller det værste jord af, men hel rent vil det ikke være – ligesom hvis du selv lige havde været ude, og høste grønt i bedstemors køkkenhave.

En ting kan du være sikker på: Det grønt der kommer i posen, vil være friskt, sprødt og uden sprøjtemidler.

Jordkærgårds Vejbod

Man kan også købe vores grønt ved at smutte forbi vores vejbod, som står ved Jordkærvej 8 i Silkeborg. Den bliver fyldt op hver dag med et udvalg af friske råvarer her fra gården. Her kan man betale med MobilPay eller kontanter.

Vejboden har lukket for i år!! Vi ses til foråret igen.

JordKærGård

Jordkærvej 8

8600 Silkeborg

Tlf.: 28511545 / 20922800

Email: info@jordkaergaard.dk

CVR.: 40787658